Green pasta! (Glutenvrij/Exorfinevrij/Hormoonproof)
Een simpele maar heerlijke avondmaaltijd voor ‘t hele gezin!
* Glutenvrij
* Exorfinevrij
* Hormoonproof
* Vegan optie
Ingrediënten voor grote pan vol (3 a 4 pers):
- 1 pak linzenspaghetti
- 1 bio courgette
- 3/4 zak (diepvries) broccolirijst
- Grote ui
- Teen knoflook
- Peper
- Extra vierge kokosolie om in te bakken
- Optioneel; garnalen en/of gerookte zalm (wel een aanrader dit toe te voegen!)
- Optioneel; beetje arrowroot om de saus te binden
Groen onderstreepte producten zijn door aan te klikken direct bestelbaar op www.puregeneraties.nl
Werkwijze:
- Snijdt de ui & knoflook fijn en de courgette in kleine (!) blokjes
- Fruit de ui/knoflook en voeg de rest vd groenten toe, bak dit een paar minuten
- Kook de linzenspaghetti volgens de verpakking
- Voeg de rijstroom toe en de kruiden en breng dit zachtjes aan de kook, laat een paar minuten (zachtjes!) pruttelen (proef even en voeg evt meer kruiden toe), te dun? Voeg wat arrowroot toe om de saus te binden
- Bak in een aparte pan de garnalen en voeg dit samen met de zalm toe aan de saus en verwarm even mee
- Voeg nu de spaghetti bij de saus en dien de porties op, op ‘t bord strooi je er nog wat seaweed-mix over voor de kleur, zilte smaak én gezondheidsvoordelen!
Geniet ervan!
Comments