top of page

Tortilla bij de borrel! (Glutenvrij/Vegan/Exorfinevrij)


Loopt 't water jou ook al in de mond bij 't zien van deze heerlijke tortilla? Ik at 'm onlangs als makkelijke avond-maaltijd met een salade erbij, maar hij misstaat ook zeker niet in puntjes gesneden op de borrel-plank!


Een super makkelijk receptje, maar toch delen wij 'm graag ter inspiratie met jullie..


Benodigdheden:

- Grillpan of (tosti-)grill

- Indien je gebruik maakt van een pan, een extra bord


Ingrediënten:

- 2 glutenvrije of spelt-wraps (uiteraard kun je wraps ook zelf maken!)

- Bio punt-paprika in stukjes

- Klein uitje fijngesneden

- Kaas (kies wat je lekker vindt en wat je kunt verdragen! Wij kiezen beide graag voor de grated mozzarella of plakjes 'kaas' van Violife (vegan) )

- 1/2 avocado in plakjes


Beleg je wraps met bovenstaande ingrediënten. Verwarm je grillpan of grill en leg de wraps op elkaar in de pan/tussen de grill. Als je gebruik maakt van een grillpan, leg er dan even een bord bovenop, zodat 't gewicht zorgt dat de wrap die fijne grill-streepjes krijgt. Spiek tussendoor naar de kleur van de wrap, is deze goed? Keer de wrap dan om en doe 't zelfde met de andere kant.


Snij de wrap in puntjes en serveer met een suikervrije chilisaus!


Tips:

- Varieer lekker met de ingrediënten, (vega)spekjes erbij op is ook een aanrader of wat dacht je van een pepertje voor wat extra pit!

- Ook afgekoeld heel lekker, dus alvast bereiden voor je borrel/feestje kan zeker

- Ook heel lekker met wat zelfgemaakte knoflooksaus er tussen!



Comments


Populairste blogs
Eerder geplaatst
Volg Pure Generaties
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page